Virtuele tour toont innovaties op Carnival Horizon

Carnival Cruise Line heeft een uitgebreide virtuele tour laten maken die de vele unieke innovaties aan boord van haar nieuwste cruiseschip Carnival Horizon, die in de lente van 2018 in de vaart komt. De tour neemt haar kijkers mee o.a. langs de Smokehouse Brewhouse met BBQ-gerechten van Food Network ster Guy Fieri en vier verschillende soorten bier gebrouwen aan boord, de eerste teppanyaki eetgelegenheid van de rederij en de kleurrijke Dr. Seuss Waterworks park met populaire karakters als The Cat in the Hat en Thing 1 en Thing 2.

Ook zichtbaar zijn de Vista-klasse favorieten zoals de SkyRide, het Havana gedeelte met hutten die zijn geïnspireerd op de tropen en haar eigen Cuba-thema bar en zwembad en een IMAX Theater. De Carnival Horizon wordt momenteel gebouwd in Italië door Fincantieri. Het schip debuteert op 2 april 2018 met een inaugurele 13-daagse cruise vanuit Barcelona, de eerste van vier vertrekken uit deze haven. De Carnival Horizon vertrekt dan naar New York voor een zomerschema met 4-daagse Bermuda en 8-daagse Caribbean cruises. Aansluitend gaat het vanuit Miami 6- tot 8-daagse routes varen naar de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!