Celebrity Reflection vaart in 2019 vanuit Amsterdam

Celebrity Cruises heeft bekendgemaakt dat in de zomer van 2019 de Celebrity Reflection (3.046 passagiers) cruises vanuit Amsterdam gaat maken. De Celebrity Reflection is daarmee de opvolger van zusterschip Celebrity Eclipse die in 2018 vanuit de hoofdstad vaart naar Noord-Europa. Dit jaar worden, net als in 2015 en 2016, deze cruises gemaakt door een ander zusterschip Celebrity Silhouette. Allen maken deel uit van de Solstice-klasse van de Amerikaanse premium cruisemaatschappij. De Celebrity Reflection is gebouwd in 2012 en daarmee net even jonger dan de Celebrity Eclipse (2010) en Celebrity Silhouette (2011).

De Celebrity Reflection (126.000 brutoton) zal van eind juni tot en met begin september 2019 vanuit Amsterdam verschillende 8- tot 12-nachten cruises maken naar de Britse Eilanden en de Baltische Staten.

Boek een cruise op de Celebrity Reflection bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!