Celebrity Reflection vaart in 2019 vanuit Amsterdam

Celebrity Reflection

Celebrity Cruises heeft bekendgemaakt dat in de zomer van 2019 de Celebrity Reflection (3.046 passagiers) cruises vanuit Amsterdam gaat maken. De Celebrity Reflection is daarmee de opvolger van zusterschip Celebrity Eclipse die in 2018 vanuit de hoofdstad vaart naar Noord-Europa. Dit jaar worden, net als in 2015 en 2016, deze cruises gemaakt door een ander zusterschip Celebrity Silhouette. Allen maken deel uit van de Solstice-klasse van de Amerikaanse premium cruisemaatschappij. De Celebrity Reflection is gebouwd in 2012 en daarmee net even jonger dan de Celebrity Eclipse (2010) en Celebrity Silhouette (2011).

De Celebrity Reflection (126.000 brutoton) zal van eind juni tot en met begin september 2019 vanuit Amsterdam verschillende 8- tot 12-nachten cruises maken naar de Britse Eilanden en de Baltische Staten.

Boek een cruise op de Celebrity Reflection bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​