MSC Cruises lanceert tweede webserie Kelly & Kloe met echte passagiers

MSC Cruises heeft onlangs vijf nieuwe afleveringen opgenomen van het tweede seizoen van hun webserie voor kinderen, Kelly & Kloe. In de eerste serie werden de afleveringen 2,4 miljoen keer bekeken.

MSC Cruises startte in 2016 met de webserie, ‘Kelly & Kloe On Board’. Met deze webserie kunnen kinderen voorafgaand aan hun vakantie voorpret beleven en na afloop nog nagenieten van de avonturen aan boord. Het verhaal gaat over twee jonge meisjes – Kelly en Kloe –  welke tijd aan boord doorbrengen met hun vader – de kapitein. Dagelijks gaan zij op avontuur vol plezier en kattenkwaad samen met de butler en gasten en kinderen.

In de tweede serie figureren 21 echte cruisepassagiers. Bovendien hebben meer dan 85.000 kinderen auditie gedaan om deel te nemen in een van de afleveringen. Vier nieuwe afleveringen spelen zich af aan boord van MSC Cruises’ nieuwste schip, de MSC Meraviglia. Ook is er een aflevering gewijd aan Halloween.

Matteo Mancini, MSC Cruises’ Children’s Entertainment Manager: “Na maanden plannen en filmen, zijn we blij dat we nu officieel de tweede serie afleveringen van Kelly & Kloe kunnen lanceren.  MSC Cruises is trots op het feit dat we echte gasten de kans hebben gegeven om sterren te worden in deze nieuwe serie.”
Klik hier voor de afleveringen van Kelly & Kloe, serie 2.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.