Video: Eerste beelden van eerste cruiseschip Virgin Voyages

Virgin Voyages heeft een eerste video vrijgegeven met beelden van haar eerste cruiseschip, dat in 2020 in de vaart komt. In de video, die een minuut duurt, is alleen de opvallende buitenkant van het schip, dat nog geen naam heeft, van alle kanten te zien. In het oog springen met name de zilvergrijze boeg met rookglas en het ontwerp van een zeemeermin met het logo van Virgin, de Virgin-rode accenten en de rode schoorsteen. Dinsdagavond werd in Genua door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri de kiel gelegd van het schip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.