Video: Ontdek MSC Seaside

Nog een kleine maand te gaan en dan zal de MSC Seaside worden toegevoegd aan de vloot van MSC Cruises. Direct daarna vaart het schip via een klein aantal Middellandse Zee- en Caribische havens naar Miami waar ze op 21 december 2017 aan zal komen.


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)