Crystal Symphony in het nieuw na grootscheepse renovatie

De Crystal Symphony keerde afgelopen week terug van een grootse renovatie in de geschiedenis van het schip. Er zijn nieuwe ruimtes gecreëerd, meer Penthouses ontworpen en zijn talloze technische upgrades gedaan tijdens het maand durende droogdok verblijf. Het nieuwe interieur is modern en dat is onder andere te zien aan enkele technische snufjes in de hutten.

De verbeteringen omvatten:

  • Nieuwe penthouses en penthouse suites: Er zijn 40 nieuwe hutten gemaakt waarbij butlerservice in de prijs inbegrepen is.  Een groter aantal hutten is daarvoor opgeofferd. Daarmee gaat het aantal passagiers per reis omlaag.
  • Nieuwe Open Dining mogelijkheden: Het hoofdrestaurant Crystal Dining Room is hernoemd naar restaurant Waterside en biedt talloze tafels voor 2 tot en met 12 gasten die zelf kunnen kiezen op welk tijdstip ze willen dineren in een open zitting.
  • Het buffetrestaurant Lido Café is hernoemd tot Marketplace (overdag) en in de avonduren tot Churrascaria, waarbij in een casual sfeer er op Braziliaanse wijze gegrild vlees geserveerd wordt op lange spiezen.
  • De twee specialiteitenrestaurants van chef Nobu Matsuhisa zijn eveneens hernoemd, en wel van Silk Road & The Sushi Bar naar Umi Umi & Sushi Bar.
  • Alle gasten ontvangen gratis onbeperkt toegang tot het Wifi netwerk. Gasten hebben toegang tot een nieuw online portaal – Crystal Connect – waar ze informatie over hun account, activiteiten, menukaarten, kranten en excursies kunnen raadplegen. Elke hut heeft een interactieve tv geïnstalleerd gekregen.

Crystal geeft haar tweede zeecruiseschip, de Symphony Serenity, volgend jaar (2018) een zelfde renovatie.

Vraag een offerte of boek een cruise op de Crystal Symphony vanaf €2300 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)