David Hasselhoff aan boord van Costa Favolosa

De Costa Favolosa heeft momenteel een beroemdheid aan boord: acteur David Hasselhoff. De bekende oud-acteur van Baywatch en Knightrider vaart zes dagen mee op een cruise die helemaal in het teken staat van hem. Zeshonderd gasten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Groot-Brittannië en Verenigde Staten zijn speciaal op deze cruise mee voor een aantal unieke concerten in het Costa Favolosa theater. Ook kunnen zij mee doen aan handtekeningen sessies, interviews en vele andere mooie momenten met de acteur.

De reis is gestart op 4 november in Savona en bezoekt Civitavecchia, Barcelona en Marseille. De cruisereizigers en David Hasselhoff komen op 9 november weer terug in Savona.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)