David Hasselhoff aan boord van Costa Favolosa

De Costa Favolosa heeft momenteel een beroemdheid aan boord: acteur David Hasselhoff. De bekende oud-acteur van Baywatch en Knightrider vaart zes dagen mee op een cruise die helemaal in het teken staat van hem. Zeshonderd gasten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Groot-Brittannië en Verenigde Staten zijn speciaal op deze cruise mee voor een aantal unieke concerten in het Costa Favolosa theater. Ook kunnen zij mee doen aan handtekeningen sessies, interviews en vele andere mooie momenten met de acteur.

De reis is gestart op 4 november in Savona en bezoekt Civitavecchia, Barcelona en Marseille. De cruisereizigers en David Hasselhoff komen op 9 november weer terug in Savona.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​