Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Regent Seven Seas Cruises maakt naam nieuw schip bekend

Regent Seven Seas Cruises heeft woensdag de naam bekendgemaakt van haar nieuwe cruiseschip, dat in het eerste kwartaal van 2020 wordt opgeleverd. Het tweede schip in de Explorer-klasse gaat Seven Seas Splendor heten. Het krijgt dezelfde luxe kenmerken en voorzieningen als haar zusterschip Seven Seas Explorer, het zogenaamde meest luxueuze cruiseschip ter wereld, dat in 2016 werd gelanceerd.

In de zoektocht naar een nieuwe naam voor het vijfde schip in de vloot riep de ultra-luxe cruisemaatschappij in september de hulp in van haar reispartners, loyale gasten en werknemers. Uit de meer dan 14.000 inzendingen kwamen 2.600 unieke namen waarvan de keuze uiteindelijk viel op Seven Seas Splendor.

Het nieuwe schip, dat volledig zal bestaan uit suites met balkon, krijgt een brutotonnage van 55.254 en een capaciteit van 750 gasten. Op korte termijn zullen meer details bekend worden gemaakt over de Seven Seas Splendor en haar inaugurele seizoen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!