Nieuw entertainment aan boord van MSC Seaside

MSC Cruises heeft meer details bekendgemaakt over haar entertainmentaanbod aan boord van haar toekomstige vlaggenschip, MSC Seaside. Voor de eerste keer bij de Mediterraanse cruisemaatschappij zullen gasten kunnen genieten van stand-up comedy op zee. De Noord-Amerikaanse komediegroep Beerprov zal zes avonden per week optreden in het Metropolitan Theatre. Gedurende 45 minuten zullen 4 stand-up comedians een show opvoeren waarbij veel interactie plaatsvindt met het publiek.

In hetzelfde theater, dat plek biedt aan 934 passagiers, worden ook 7 originele theatershows gehouden. Er is voor elk wat wils met shows zoals My Life in Music waarbij live soundtracks van bekende films worden gezonden, The Dream voor vintage muziekfans, The Wizard met illusies en een moderne versie van Peter Pan, Peter Punk. Tevens worden er 6 concerten gegeven varierend van opera, Latin en piano solo’s. Dagelijks worden er 4 shows gehouden van 18:00 uur tot laat in de avond. In het theater kunnen families ook twee keer per cruise terecht voor populaire familiefilms.

Kinderen vermaken zich in de twee speciale LEGO-kamers op de MSC Seaside. The Mini Club – LEGO Sailor ruimte is bestemd voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. Het heeft een Caribisch thema met zeemannen die volledig uit LEGO zijn gemaakt. De Junior Club – LEGO Pirates ruimte is voor kinderen van 7 tot 11 jaar oud en staat vol met het laatste LEGO speelgoed, videogames en gereedschappen inclusief piraten gemaakt van LEGO. Elke kinderclub is daarnaast uitgerust met de nieuwste apparatuur waaronder 3D-printers, VR gaming en 3D-scanners.

Aan boord wordt op dagen dat bestemmingen worden bezocht gratis kinderopvang aangeboden van 09:00 tot 23:00 uur. Ouders van 3- tot 11 jarigen kunnen daarnaast ‘s avonds gebruik maken van oppasservice van 23:00 uur tot 02:00 uur.

In een apart entertainment complex kunnen gasten zich uitleven in een F1-simulator, een XD-bioscoop, twee bowlingbanen en een hele reeks aan arcade-spellen. Daarnaast zijn er voor durfals twee van de langste kabelbanen op zee die eindigt aan de achterkant van het schip waarbij je alleen of tegen elkaar kan racen. Tot slot worden vinden er ook in het Atrium diverse optredens plaats met spelshows, flash mobs, karaoke enz..

Boek een cruise op de MSC Seaside bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)