Cruisereiziger
Prijsvraag

MSC Meraviglia: Win een MSC Cruises cadeaupakket!

Cruisereiziger Marco cruiste deze maand mee op de MSC Meraviglia, het vlaggenschip van MSC Cruises en de eerste van de nieuwe Meraviglia generatie. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Cruisereiziger een MSC Cruises-cadeaupakket samengesteld die we verloten onder onze trouwe volgers.

Wat moet je doen?

Stuur tot en met zondag 26 november 2017 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de show van Cirque du Soleil die Cruisereiziger Marco tijdens zijn cruise op de MSC Meraviglia bezocht?

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande blogs:

Heel veel succes!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!