Hurtigruten koopt MS Richard With weer terug

MS Richard With

Hurtigruten heeft vrijdag bekendgemaakt dat het haar vloot heeft uitgebreid met het terugkopen van het MS Richard With. Donderdag werden hiervoor de officiële papieren getekend. Het schip, dat de naam van de oprichter van de Noorse rederij draagt, werd in 2002 nog verkocht vanwege financieel zwaar weer. Sindsdien huurde Hurtigruten haar terug via een langdurige overeenkomst.

Nu de zon weer schijnt voor Hurtigruten heeft het de financiele middelen om het schip weer in eigendom te nemen. CEO Daniel Skjeldam heeft daarnaast laten weten dat het MS Richard With komend jaar ook gerenoveerd wordt. Daarbij zullen o.a. alle hutten en openbare ruimtes een upgrade krijgen. Het gaat ook meer suites bevatten op dek 6 met panoramische ramen voor een spectaculair uitzicht.

Cruises op de Richard With zijn verkrijgbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.