Overdracht MSC Seaside woensdag live op internet te volgen

MSC Seaside

Woensdagochtend vindt op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone de overhandiging plaats van het nieuwe cruiseschip MSC Seaside van MSC Cruises. De feestelijke ceremonie rond het grootste schip ooit gebouwd in Italië kan live gevolgd worden vanaf 11:00 uur op de website van de Italiaanse scheepsbouwer.

Na de overdracht zal ‘het schip dat de zon volgt’ koers zetten naar Triëst voor een eerste korte kennismaking voor genodigden. Cruisereiziger Miriam zal hierbij zijn en live verslag doen aan boord. Hierna vertrekt het eerste schip in de Seaside-klasse voor haar maiden voyage en doop naar Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!