Grand Lady MS Artania uit droogdok en klaar voor wereldcruise

De ‘Grand Lady’  uit de Duitse tv-serie Verrückt nach Meer, het MS Artania, is net terug uit een gepland droogdok van drie weken bij het Hamburgse Blohm+Voss. Cruisespecialist Phoenix Reisen heeft 16 miljoen euro geïnvesteerd in vernieuwingen op dit schip.

Zo zijn alle badkamers uit een groot aantal categorieën vernieuwd met nieuwe douches in plaats van badkuipen. In de Spa kregen de behandelkamers een nieuwe look en ontving het buitendek op het Sonnendeck en Lidodeck een nieuwe vloer. Volledig gerenoveerd zijn tijdens het droogdok Harry’s Bar en de Atlantik Show Lounge.

Uiteraard is er ook tijd vrijgemaakt om technisch onderhoud uit te voeren. Het afwateringssysteem en ballastwater menginstallatie zijn vernieuwd. Bovendien zijn de tenderboten vernieuwd.

De Artania (1200 passagiers) vertrekt op 21 december 2017 op wereldcruise die start in Marseille. Cruises op het ms Artania zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.