Heb jij het MSC Cruises pakket gewonnen?

Cruisereiziger Marco cruiste deze maand mee op de MSC Meraviglia, het vlaggenschip van MSC Cruises en de eerste van de nieuwe Meraviglia generatie. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Cruisereiziger een MSC Cruises-cadeaupakket samengesteld die we verloten onder onze trouwe volgers. Tot en met zondag 26 november had je de kans op mee te doen en het antwoord te geven op de vraag welke Cirque du Soleil show op de MSC Meraviglia cruisereiziger Marco heeft gezien. We kregen erg veel goede antwoorden binnen. Dank aan iedereen die heeft meegedaan! Het enige juiste antwoord is Viaggio.

De prijswinnaar is de heer W.V.H. van der Moolen geworden! Van harte gefeliciteerd!

Het juiste antwoord stond in dag 2 van onderstaande blogs:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)