Carnival noemt derde Vista-klasse schip Carnival Panorama

Carnival Panorama

Het derde cruiseschip van Carnival Cruise Line in de Vista-klasse krijgt de naam Carnival Panorama. Het 3.954 passagiers tellende schip (133.500 brutoton) is het zusterschip van de Carnival Vista, die in 2016 in de vaart kwam, en de Carnival Horizon die op 2 april 2018 haar debuut maakt. Alle namen verwijzen naar de verbinding tussen de schepen en de zee met prachtige binnen- en buitenruimtes om een unieke vakantie-ervaring op zee te creëren. Het zijn tevens de grootste schepen die ooit zijn gebouwd voor Carnival Cruise Line.

Als de Carnival Panorama in november 2019 wordt gelanceerd bevat het talrijke binnen- en buitenruimtes waaronder Fahrenheit 555 steakhouse, de Library Bar, Bonsai Sushi, openluchtattracties zoals de Skyride, een gigantisch WaterWorkspark en het recreatiegebied SportSquare. Er is ook een levendige Havana-gedeelte met ‘tropische’ hutten, een eigen bar en zwembad in Cubaans thema, Family Harbor met extra ruimte accommodaties, de Family Harbor Lounge, een luxe Cloud 9 Spa en de eet- en entertainmentruimte Ocean Plaza met zitplaatsen binnen en buiten.

De thuishaven, routes en nieuwe kenmerken van de Carnival Panorama, die momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera, worden op een later moment bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!