Grote renovatie voor Costa Magica en Costa Pacifica

Costa Cruises laat deze periode twee van haar cruiseschepen uitgebreid renoveren in het Forme 10 dok van Chantier Naval de Marseille in de haven van Marseille Fos. Naast regulier onderhoud zullen zowel op de Costa Magica als de Costa Pacifica belangrijke upgrades worden doorgevoerd in de publieke ruimtes en nieuwigheden worden toegevoegd.

De Costa Magica verliet al op 25 november het droogdok waarbij o.a. de restaurants en de wellness ruimtes onder handen werden genomen. Het Vicenza Club Restaurant en Bellagio Buffet restaurant kregen een nieuwe lay-out en een verbeterde kombuis. De wellness en fitnessruimtes werden gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwe sauna, thalassotherapy en relax ruimte.

Aan boord van de Costa Pacifica debuteren tijdens het droogdok van 26 november tot 7 december nieuwe digitale interactieve schermen met diverse functies die gasten o.a. helpen om zich op het schip te orienteren, te informeren over diverse evenementen en activiteiten die gepland zijn en te attenderen op kortingen op producten en diensten.

Tot slot omvatten de renovatiewerkzaamheden ook de toevoeging van twee populaire Costa eetgelegenheden, Pizzeria Pummid’Oro op de Costa Pacifica en Gelateria Amarillo op beide schepen. Gasten kunnen genieten van de originele Italiaanse pizza met alleen maar verse originele Italiaanse producten en Italiaans ijs gemaakt met Agrimontana smaakstoffen.

Zodra de upgrades zijn voltooid gaan beide cruiseschepen naar de Caribbean voor hun geplande wintercruises.

Beide schepen zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Stip TUI Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij Costa Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!