Cruisereiziger
Uncategorized

AIDAcara als eerste AIDA cruiseschip in Australië aangekomen (LIVE)

Dinsdagavond bereikte de AIDAcara als eerste AIDA cruiseschip ooit het continent Australië. Het allereerste bezoek ooit vindt plaats aan Sydney. De AIDAcara doet de stad aan tijdens haar wereldcruise. Een en ander is live te zien vanaf 20:30 op Facebook van AIDA Cruises (zie hieronder). In Australië is het dan woensdagmorgen 07:00 uur vroeg.

Gasten verblijven 2 dagen in Sydney waarin ze de stad en omgeving kunnen ontdekken. Donderdagavond (lokale tijd in Sydney) vertrekt de AIDAcara met haar bijna 1200 passagiers vervolgens naar het natuurgebied Great Barrier Reef en Cairns in het noordoosten van Australië.

De wereldreis van de AIDAcara gaat verder aar onder andere Singapore en de Malediven.

Wil je ook cruisen met de AIDAcara? Vraag je offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)