Video: Volledige commercial Costa Cruises 2018 met Shakira

Costa Cruises heeft tijdens de kerstdagen haar nieuwe internationale reclamecampagne gelanceerd waarbij, net als voorgaande jaren, superster Shakira de hoofdrol speelt. De Colombiaanse zangeres keert terug voor de camera’s voor een commercial die in diverse Europese landen op televisie, social media en internet te zien zal zijn. Het centrale thema van de reclamespot is geluk (‘happiness’). Het borduurt daarmee voort op haar twee eerdere campagnes.

Shakira legt in de commercial uit wat geluk voor haar betekent. Ze doet dat via een patrijspoort, een metafoor voor de Costa-schepen, waarbij de bestemmingen van Costa en de zee verschijnen. De muziek die wordt gebruikt is het nummer ‘Il mare’ (de zee), een cover van de Italiaanse zanger Raphael Gualazzi, die speciaal voor deze commercial is opgenomen. De regisseur is Jaume de Laiguana, die tevens de beroemde videoclips van Shakira regisseert.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!