Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

10 cruiseschepen bij eindejaarsvuurwerk op Madeira

Foto: APRAM

Ook dit jaar zullen op Oudejaarsdag weer vele cruisepassagiers getuige zijn van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk op Madeira. In totaal zullen 10 cruiseschepen zich verzamelen in de Baai van Funchal, waardoor ongeveer 20.000 cruisereizigers het 8-minuten durende spektakel zullen aanschouwen. Dat is het grootste aantal van de afgelopen 10 jaar.

Het eerste schip, Balmoral (Fred Olsen Cruise Lines), arriveert zaterdag al in de haven van Funchal. Een dag later volgen de AIDAvita (AIDA Cruises), Mein Schiff 2 (TUI Cruises), Ventura (P&O Cruises), Marella Dream (Marella Cruises), Queen Elizabeth (Cunard), Columbus (Cruise & Maritime Voyages), Horizon (Pullmantur), AIDAsol (AIDA Cruises) en AIDAprima (AIDA Cruises).

Het eindejaarsvuurwerk zal op 1 januari 2018 om 00:45 uur rechtstreeks vanaf de AIDAprima te volgen zijn op de Facebooksite van AIDA Cruises en via de website www.aida.de/silvester2017.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje koffie , op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!