Video: Hoogtepunten scheepswerf Meyer Werft in 2017

De scheepswerf Meyer Werft in Papenburg kan terugkijken op een succesvol 2017. Het orderboek van de Meyer Werft en de Neptun Werft werd het afgelopen jaar verder uitgebreid met nieuwe cruiseschepen. Daardoor is de werkgelegenheid tot 2023 zeker gesteld.

Het zette ook grote stappen in de ontwikkeling van nieuwe technologie ten gunste van het milieu. Daardoor zal aankomend jaar het eerste cruiseschip, AIDAnova, in de vaart komen dat volledig zal opereren op LNG, de milieuvriendelijke brandstof van de toekomst voor cruiseschepen. Momenteel heeft Meyer twaalf LNG-aangedreven schepen in haar portefeuille.

De Meyer Werft leverde in 2017 het cruiseschip Norwegian Joy (Norwegian Cruise Line) en World Dream (Dream Cruises) op. Neptun Werft was verantwoordelijk voor de bouw van twee riviercruiseschepen voor Viking River Cruises.

Zie onderstaande video met de hoogtepunten van Meyer Werft in 2017:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​