Video: Norwegian Breakaway belandt in winterstorm Grayson

Passagiers aan boord van de Norwegian Breakaway hadden afgelopen donderdag een slechte terugreis met storm en hoge golven. De Breakaway was onderweg van de Bahama’s naar haar thuishaven New York toen de Norwegian Breakaway in winterstorm Grayson terecht kwam. Gasten aan boord kregen te maken met lekkages, water in de trappenhuizen en gangen. Sommige passagiers hebben de nacht doorgebracht in het atrium.

Norwegian Cruise Line meldt in een verklaring dat “de storm zwaarder was dan was voorspeld. Alle gasten en personeelsleden zijn veilig in New York aangekomen.” De rederij biedt haar excuses aan.

De daaropvolgende cruise, een 15-daagse cruise, is een dag later op zaterdag vertrokken in verband met de schade.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.