Video: Norwegian Breakaway belandt in winterstorm Grayson

Passagiers aan boord van de Norwegian Breakaway hadden afgelopen donderdag een slechte terugreis met storm en hoge golven. De Breakaway was onderweg van de Bahama’s naar haar thuishaven New York toen de Norwegian Breakaway in winterstorm Grayson terecht kwam. Gasten aan boord kregen te maken met lekkages, water in de trappenhuizen en gangen. Sommige passagiers hebben de nacht doorgebracht in het atrium.

Norwegian Cruise Line meldt in een verklaring dat “de storm zwaarder was dan was voorspeld. Alle gasten en personeelsleden zijn veilig in New York aangekomen.” De rederij biedt haar excuses aan.

De daaropvolgende cruise, een 15-daagse cruise, is een dag later op zaterdag vertrokken in verband met de schade.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)