MSC Cruises brengt MSC Lirica als tweede schip naar Dubai

MSC Cruises brengt in november 2018 de MSC Lirica naar Dubai. Daarmee is ze naast de MSC Splendida het tweede cruiseschip in die regio van MSC Cruises. De MSC Lirica zal zich richten op de langere cruises van 12 of 15 dagen. Abu Dhabi, Muscat en Bahrein staan op het programma en bij bepaalde cruises wordt er ook overnacht in deze bestemmingen. De MSC Lirica (ca 2000 passagiers) is een in 2015 gerenoveerd schip van de rederij.

Gianni Onorato, MSC Cruises’ CEO: “Dit wordt ons zevende seizoen in dit gebied en we zien een sterke vraag naar cxruises vanuit Dubai en Abu Dhabi. We bieden een goed Fly&Cruise pakket aan zodat gasten van de hele wereld van deze populaire cruise regio kunnen genieten.”

Nieuw in het winterseizoen 2018/2019 zijn ook aanlopen in India, naar Mumbai, Goa en Mangelore.  Deze cruise wordt aangeboden vanuit Dubai.

Offertes en boekingen zijn verkrijgbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.