Holland America Line en Zeetours winnen Vakantie Awards

Zaterdagavond 27 januari zijn tijdens het jaarlijkse Reisgala in Noordwijk de Vakantie Awards 2018 uitgereikt. In totaal kregen 19 reisbedrijven een award, een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. In de categorie Cruise Rederij kwam Holland America Line het beste uit de bus. Cruisreisbureau Zeetours viel, net als vorig jaar, in de prijzen in de categorie Cruise agent. De Vakantie Awards worden georganiseerd door reisvakblad TravMagazine.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​