Cruisereiziger
Gewonnen prijzenOverig cruisenieuws

Holland America Line en Zeetours winnen Vakantie Awards

Zaterdagavond 27 januari zijn tijdens het jaarlijkse Reisgala in Noordwijk de Vakantie Awards 2018 uitgereikt. In totaal kregen 19 reisbedrijven een award, een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. In de categorie Cruise Rederij kwam Holland America Line het beste uit de bus. Cruisreisbureau Zeetours viel, net als vorig jaar, in de prijzen in de categorie Cruise agent. De Vakantie Awards worden georganiseerd door reisvakblad TravMagazine.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!