Cartoon Network cruiseschip debuteert eind 2018

Eind dit jaar zal een wel heel bijzonder schip haar debuut gaan maken in Azie. De Cartoon Network Wave wordt het eerste cruiseschip dat volledig in het teken zal staan van de beroemde stripfiguren die dagelijks op Cartoon Network te zien zijn. Het is een gezamenlijk intiatief van het Aziatische cruisemanagementbedrijf Oceanic Group en Turner, de media-gigant achter de populaire televisiezender.

De voormalige Pacific Jewel zal na een uitgebreide renovatie nog dit jaar worden gelanceerd in haar thuishaven Singapore. De Cartoon Network Wave (50.000 brutoton) zal op haar 11 gastendekken plek bieden aan 2.000 passagiers. Vanuit het Singapore Cruise Centre zal het naar 13 bestemmingen in de Azie-Pacific regio varen zoals Maleisie, Thailand, China, Taiwan, Zuid-Korea, Australie en Japan.

Alles aan boord van de Cartoon Network Wave zal geinspireerd zijn op de wereld van de personages van de Cartoon Network shows zoals Adventure Time, Ben 10, The Powerpuff Girls en We Bare Bears. Dit omvat een diversiteit aan entertainment, activiteiten en recreatiemogelijkheden, het winkelaanbod maar ook de eet- en drinkgelegenheden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!