Historische bruiloft aan boord van Celebrity Equinox

Tijdens een historische ceremonie aan boord van het cruiseschip Celebrity Equinox zijn Francisco Vargas en Benjamin Gray in de echt verbonden. Het is het eerste paar van hetzelfde geslacht dat ooit wettelijk is getrouwd op zee bij een grote cruisemaatschappij. De bruidegoms werden vergezeld door hun directe familie voor een intieme ceremonie geleid door kapitein Dimitrios Manetas. Ze legden de beloften af voor de rozenmuur in het Blu Restaurant.

Nieuwe wetgeving in Malta, waar de meerderheid van de schepen van Celebrity Cruises is geregistreerd, opende voor Celebrity Cruises de deur om vanaf oktober 2017 homohuwelijken aan boord te erkennen. De huwelijken dienen wel in internationale wateren door de kapitein te worden voltrokken. Celebrity Cruises biedt stellen diverse pakketten aan om de perfecte bruiloft te organiseren waaronder een weddingplanner, live-muziek, een fotograaf, cake en champagne.

Facebook reacties