Ontdek de moderne luxe designsuites met veranda van Seabourn Ovation

Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn heeft een eenvoudige maar veelzeggende boodschap voor gasten op het schip Seabourn Ovation: “Welkom thuis.” Het nieuwste luxe cruiseschip van de Seabournvloot, dat in mei 2018 in gebruik wordt genomen, verwelkomt zijn gasten in 300 ruime, smaakvol ingerichte suites in diverse groottes en ontwerpen, allemaal met een eigen privéveranda. 

Designicoon Adam D. Tihany heeft de suites ontworpen met moderne designelementen, innovatieve accenten en luxe faciliteiten. Zo zijn de suites al een bestemming op zichzelf met hun sublieme comfort en de ingetogen elegantie waar de cruisemaatschappij bekend om staat. 

Thuis voelen
“Je meteen thuis voelen is eigen aan de Seabourn cruise-ervaring. We zijn blij gasten uit te nodigen dat gevoel aan boord van ons nieuwste luxeschip te ervaren,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “In de suites van Seabourn Ovation, allemaal met privéveranda, worden onze gasten verwend met uitgekiende faciliteiten, enkele persoonlijke accenten en zelfs een aantal heel fijne verrassingen. Topdesigner Adam D. Tihany heeft de stijlvolle suites ontworpen. Onze gasten baden er in luxe. Seabourn staat dan ook bekend als het beste ultra-luxe hotel op zee. De suites zijn perfect om te relaxen en bieden tal van ontspanningsmogelijkheden, terwijl de wereld voor je neus voorbij dobbert.”

Diverse groottes en stijlen
De stijlvolle suites op Seabourn Ovation, allemaal met privéveranda zullen in diverse groottes en stijlen beschikbaar zijn, zoals:

• Veranda Suites van ± 30 m2, met privéveranda tot ± 7 m2
• Penthouse Suites van ± 42 m2, met privéveranda van ± 9 m2
• Penthouse Spa Suites van ± 60 m2 tot ± 63 m2, met privéveranda tot ± 19 m2.
• Owners Suites van ± 54 m2 tot ± 57 m2, met privéveranda van 13 m2 tot ± 83 m2 
• Signature Suites van ± 91 m2, met privéveranda van ± 89 m2
• Wintergarden Suites van ± 93 m2, met privéveranda van ± 19 m2 

Dankzij de smaakvolle en geraffineerde designinrichting en het overvloedige natuurlijke licht door de grote ramen en glazen deuren zullen gasten zich meteen welkom en thuis voelen. Elke suite beschikt over een privéveranda, het perfecte plekje om van je ontbijt of een tussendoortje te genieten met uitzicht op de skyline van wereldberoemde steden of adembenemende landschappen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)