Cruisereiziger
BestemmingenCruiseterminalNieuwe cruiseschepen

Carnival Panorama krijgt Long Beach als thuishaven

Carnival Panorama

Het derde cruiseschip in de Vista-klasse, Carnival Panorama, krijgt in 2019 het Amerikaanse Long Beach als thuishaven. Het wordt het eerste nieuwe Carnival schip sinds 20 jaar dat in Zuid-Californië wordt gestationeerd. De 3.960 passagiers tellende Carnival Panorama, die momenteel wordt gebouwd op de scheepwerf van Fincantieri in Marghera, gaat 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera maken. Eind maart start hiervoor de verkoop.

President van Carnival Cruise Line, Christine Duffy, maakte het nieuws van de Carnival Panorama bekend tijdens de officiële heropeningsceremonie van de gerenoveerde cruiseterminal in Long Beach. De drukste cruiseterminal in Noord-Amerika is door de verbouwing bijna twee keer zo groot geworden. Carnival maakte ook bekend dat het een groot ontwikkelingsproject start in de haven van het Mexicaanse Ensenada, een van de bestemmingen van Carnival vanuit Long Beach.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!