Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

TUI Cruises breidt vloot verder uit met Mein Schiff 7

Vanwege de grote vraag in de markt heeft TUI Cruises besloten om nog een nieuwbouwschip toe te gaan voegen aan haar vloot. Het schip krijgt hetzelfde design als de nieuwe Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 met een capaciteit van meer dan 2.894 passagiers. Mein Schiff 7 zal worden gebouwd op de Finse scheepswerf Meyer Turku. Oplevering staat gepland in 2023.

De verdere uitbreiding van de vloot van TUI Cruises begint in mei van dit jaar als de Mein Schiff 1 in de vaart komt. De huidige Mein Schiff 1 gaat dan over naar Marella Cruises, ook een dochteronderneming van moedermaatschappij TUI Group, onder de naam Marella Explorer. Volgend jaar wordt de nieuwe Mein Schiff 2 gelanceerd ter vervanging van de huidige Mein Schiff 2.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!