Renovatie privé-eiland Princess Cruises voltooid

Het privé-eiland van Princess Cruises, Princess Cays, heeft recent een uitgebreide renovatie ondergaan en is inmiddels weer gereed om gasten te ontvangen. Er zijn diverse programmaverbeteringen, aangepaste gebieden en een nieuw MedallionNet wifi, het enige privé-eiland van een cruisemaatschappij dat internetverbinding aan wal aanbiedt.

Princess Cays ligt op het zuidelijke puntje van het eiland Eleuthera op de Bahamas. Sinds 1992 biedt Princess Cays de passagiers van Princess Cruises een plekje aan het strand, dat op ongeveer 16 hectare ligt, inclusief meer dan 2,5 kilomter aan ongerept, wit strand. Het is een vaste bestemming op de oostelijke- en westelijke Caribische routes.

Tot de upgrades behoren nieuwe excursies zoals kayakken met een doorzichtige bodem door de lagune van het eiland, een fietstocht rond het eiland en een ‘Stingray Beach’ ervaring, waarbij cruisereizigers pijlstaartroggen kunnen aanraken, voeren en vasthouden. Andere vernieuwingen zijn het winkelaanbod, drinkgelegenheden, marina en ontvangstcentrum.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.