Drie gloednieuwe theatershows voor Carnival Horizon

Vintage Pop

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat op het nieuwe cruiseschip Carnival Horizon een indrukwekkende line-up van shows zal komen. De rederij werkt hiervoor samen met specialisten uit Broadway en Londen’s West End. In totaal zijn er drie gloednieuwe shows op de Carnival Horizon te zien. De drie nieuwe shows zullen Soulbound, Celestial Strings en Vintage Pop gaan heten. Een vierde show, Amor Cubano: A Caribbean Dance Romance werd vorig jaar al op de Carnival Vista geïntroduceerd. De shows variëren van een New Orleans spookachtige show (Soulbound) tot een klassieke show met live klein-orkest (Celestial String) met prachtige 3D projecties.  Vintage Pop gaat terug in de tijd van de jaren ’20 en ’30 en eindigt met een feestje in het atrium van het schip dat doorgaat tot in de late uurtjes.

De eerste cruise van de Carnival Horizon is op 2 april 2018 vanaf Barcelona. Het cruiseschip vaart dan een maand in Europa waarna het koers zet naar New York. 

Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.