Workshop glasblazen aan boord van cruiseschepen Celebrity Cruises

Celebrity Cruises heeft dinsdag laten weten dat het een nieuwe samenwerking is aangegaan met Hollywood Hot Glass. De huidige hotglass show aan boord van de Celebrity Equinox, Celebrity Eclipse en Celebrity Solstice wordt uitgebreid met een element waarbij passagiers zelf aan de slag kunnen. Naast een live demo over glasblazen kunnen gasten namelijk onder begeleiding van een instructeur een eigen kunstwerk maken tijdens een speciale workshop. Voor 40 dollar kan er gekozen worden uit 8 designs waaronder een vaas, een zeester en een hart en diverse kleuren. Na een afkoelperiode van 12 uur mogen de gasten hun pronkstuk mee naar huis nemen. De nieuwe ervaring is vanaf heden beschikbaar op de Celebrity Equinox, vanaf 1 april op de Celebrity Eclipse en vanaf 15 juni op de Celebrity Solstice.

Vanaf eind juni 2018 tot en met eind augustus 2018 vaart de Celebrity Eclipse vanuit Amsterdam 13-daagse reizen naar de Britse Eilanden, Scandinavië en Rusland.

Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​