Aurora wordt derde cruiseschip P&O Cruises alleen voor volwassenen

Foto: P&O Cruises

P&O Cruises heeft aangekondigd dat de Aurora het derde cruiseschip in haar vloot wordt dat alleen toegankelijk zal zijn voor volwassenen. De wijziging, die o.a. is doorgevoerd na feedback van gasten, gaat in na een uitgebreide renovatie die in maart 2019 zal plaatsvinden. De aanpassingen die zullen worden doorgevoerd zullen dan ook specifiek bestemd zijn voor de 1.800 volwassenen aan boord met o.a. nieuwe bars en lounges. Door het verwijderen van de kinderfaciliteiten komt er meer ruimte beschikbaar. De komende maanden zullen meer details bekend worden gemaakt over de upgrade. De Aurora (76.000 brutoton) voegt zich vanaf 8 april 2019 als volwassenen schip bij haar zusterschepen Arcadia en Oriana.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.