Carnival Fascination terug in de vaart na renovatie

Het cruiseschip Carnival Fascination heeft afgelopen zondag haar jaarlijkse schema van 7-daagse cruises in het zuidelijke gedeelte van de Caribbean vanuit San Juan, Puerto Rico hervat na een uitgebreide, miljoenen dollars kostende renovatie op de Bahamas. Daarbij werden diverse populaire eet- en drinkgelegenheden van Carnival Cruise Line toegevoegd.

Passagiers kunnen tijdens hun cruise, die vijf tropische bestemmingen aandoet (St. Lucia, Barbados, St. Kitts, St. Thomas en St. Maarten), o.a. genieten van de debuterende Guy’s Burger Joint van Guy Fieri, de cocktailbar Alchemy Bar, het Mexicaanse restaurant Bluelguana Cantina Mexican, het aan het zwembad gelegen RedFrog Rum Bar en Bluelguana Tequila Bar, de Bonsai Sushi Express en de snoepwinkel Cherry on Top.

Interesse? Vraag een offerte aan voor een cruise op de Carnival Fascination bij:

De Carnival Fascination is inmiddels verkocht. Kijk voor Carnival Cruise Line cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Travelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!