Nog 100 dagen tot de doop van de MSC Seaview

Het wordt aftellen tot het tweede cruiseschip van MSC Cruises in de Seasideklasse, de MSC Seaview, in de vaart komt. Over exact 100 dagen vindt de doop plaats van het zusterschip van de MSC Seaside die vorig jaar werd gelanceerd. Op 2 juni zal Sophia Loren tijdens een grootse ceremonie in het Italiaanse Civitavecchia de champagnefles tegen de boeg laten knallen. De komende weken zullen meer details bekend worden gemaakt over de festiviteiten.

De MSC Seaview (5.179 passagiers) wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone. De werkzaamheden zullen eind mei worden voltooid. De MSC Seaview zal in haar auguratieseizoen de Westelijke Middellandse zee bevaren en onder andere wekelijks aanmeren bij historisch- en cultuurrijke steden als Genua, Marseille en Barcelona. Ze zal na deze periode verder koers zetten richting Brazilië met ingang van november 2018.

Mee met de MSC Seaview? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!