AIDA Cruises presenteert routes maart 2019 – april 2020

AIDA Cruises heeft officieel de catalogus met nieuwe cruises voor maart 2019-april 2020 bekendgemaakt. Wederom zal AIDA regelmatig de metropolen van West-Europa aandoen. Vanuit Hamburg en Rotterdam zullen de AIDAperla en AIDAmar weer gaan varen. De AIDAmar start in april 2019 met de wekelijkse metropolenroute waarbij je Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge bezoekt. In mei 2019 neemt de AIDAperla het stokje over. Nieuw zijn vanuit Rotterdam een aantal 14-daagse cruises waarbij je twee 7 daagse cruises aan elkaar kunt knopen. Naast de eerder genoemde metropolenroute, worden dan ook 7-daagse cruises naar Noorwegen gevaren. 

De AIDAperla zal ook een aantal minicruises van Rotterdam naar Hamburg (én terug naar Rotterdam) varen in oktober 2019.

Bovengenoemde cruises zijn al te boeken:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​