Cruisereiziger
Bestemmingen

AIDA Cruises presenteert routes maart 2019 – april 2020

AIDA Cruises heeft officieel de catalogus met nieuwe cruises voor maart 2019-april 2020 bekendgemaakt. Wederom zal AIDA regelmatig de metropolen van West-Europa aandoen. Vanuit Hamburg en Rotterdam zullen de AIDAperla en AIDAmar weer gaan varen. De AIDAmar start in april 2019 met de wekelijkse metropolenroute waarbij je Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge bezoekt. In mei 2019 neemt de AIDAperla het stokje over. Nieuw zijn vanuit Rotterdam een aantal 14-daagse cruises waarbij je twee 7 daagse cruises aan elkaar kunt knopen. Naast de eerder genoemde metropolenroute, worden dan ook 7-daagse cruises naar Noorwegen gevaren.

De AIDAperla zal ook een aantal minicruises van Rotterdam naar Hamburg (én terug naar Rotterdam) varen in oktober 2019.

Bovengenoemde cruises zijn al te boeken:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)