Holland America Line brengt boekenclub Oprah aan boord

Vanwege de enorme populariteit biedt Holland America Line vanaf mei 2018 op alle cruiseschepen in haar vloot de ‘O’s Reading Room’ aan. Geïntroduceerd als onderdeel van een speciaal programma aan boord in samenwerking met O, The Oprah Magazine, kunnen gasten, ongeacht de regio waar ze cruisen, de nieuwste selectie van de boekenclub van Oprah Winfrey lezen en deelnemen aan discussies. De eerste roman die aan bod komt is ‘An American Marriage’ van de bekroonde auteur Tayari Jones.

Jones zal zelf haar opwachting maken op de Nieuw Amsterdam tijdens een themacruise ‘O’, The Oprah Magazine’s Adventure of Your Life Cruise’ naar de Caribbean op 3 maart. Tijdens diverse evenementen zal het boek centraal staan. Sprekers zullen hun kennis overdragen en gasten inspireren. Tijdens niet-thema cruises kunnen passagiers het boek meenemen aan boord en deelnemen aan discussies die worden geleid door een bemanningslid. Periodiek wordt er een nieuw boek gekozen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!