Celestyal Cruises keert terug naar Istanbul in 2019

Celestyal Cruises gaat in 2019/2020 terugkeren naar Istanbul sinds 2016. De Griekse rederij zal Istanbul opnemen in een aantal 7-daagse cruises in oktober en november 2019. In deze cruise bezoek je ook Volos, Heraklion, Santorini en Mykonos (Griekenland) en naast Istanbul ook in het Turkse Canakkale. In Istanbul verblijf je twee dagen.

In 2019 biedt Celestyal Cruises daarnaast de 3-continenten cruises aan die Egypte (Port Said), Israel (Ashdod), Turkije (Kusadasi) en Griekenland (Cyprus en Rhodos) aan doen.

Drie- en vierdaagse cruises blijft de rederij ook aanbieden, waarbij je in relatief korte tijd kunt genieten van bijvoorbeeld de mooiste Griekse eilanden.  Celestyal Cruises biedt all-inclusive cruises aan waarbij drankjes, alle maaltijden, fooien en een aantal excursies in de prijs inbegrepen zijn.

Vraag een offerte (vanaf €439) aan voor Celestyal Cruises bij:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)