Disney Magic bezoekt ook in 2019 Amsterdam

Op 19 augustus 2019 komt de Disney Magic weer naar Amsterdam. Net als in 2018 (30 juli) en 2017 bezoekt het schip onze hoofdstad. De nieuwe routes voor 2019 van Disney Cruise Line zijn vandaag bekend gemaakt. De Disney Magic is het enige schip van de rederij dat in Europa zal gaan rondvaren. Vanaf eind mei vaart ze vanuit verschillende havens diverse routes. Vanuit Dover (5x) worden Noorwegen en Groot-Brittannië bezocht en vanuit Kopenhagen zijn er 2 Baltische Staten cruises. In de Middellandse Zee vaart de Disney Magic tweemaal vanuit Civitavecchia en vijfmaal vanuit Barcelona.

Voor de eerste keer gaat de Disney Magic in de steden Gothenburg en Stockholm (Zweden), Toulon en Brest (Frankrijk), Cartagena (Spanje), Fredericia (Denemarken) en Belfast (Noord-Ierland) aanmeren.

De cruise waarbij Amsterdam wordt bezocht, vertrekt op 18 augustus uit Dover. Na Amsterdam op 19 augustus (waarschijnlijk een bezoek van 09:00-18:30) gaat het schip verder naar Kopenhagen, Gothenburg en Stavanger.

Vraag een offerte aan voor de Disney Magic bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Disney Magic bezoekt ook in 2019 Amsterdam

 • 4 maart 2018 om 13:45
  Permalink

  DISNEY MAGIC heeft het BESTE van twee werelden, namelijk een MOOIE klassieke uitstraling zoals de voormalige “liners” die hadden, en die de naam “schip” waardig is en modern comfort zoals van de meeste huidige varende pretpakken. Ik zag het in 2017 in Amsterdam en hoop het nog vaak te mogen zien ! Mooi en leuk voor jong en oud!
  Frans Eekhout

 • 4 maart 2018 om 20:42
  Permalink

  Helemaal mee eens Frans. Een prachtig schip, van binnen en van buiten. Enkele jaren geleden hebben wij een korte cruise met de Disney Magic gemaakt, echt genoten!

 • 4 maart 2018 om 23:39
  Permalink

  In 2017 zijn we in IJmuiden geweest om te kijken naar de binnenkomst in de sluizen! Was fantastisch! ‘s Avonds weer gaan kijken toen ie terugkwam uit Amsterdam om richting Dover te varen! Kippenvel, echt genoten!

Reacties zijn gesloten.