Cruisereiziger
Doop

Queen Latifah wordt doopmoeder van de Carnival Horizon

De Amerikaanse rapper, zangeres en actrice Queen Latifah is benoemd tot doopmoeder van het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise LIne, Carnival Horizon. Latifah zal de hoofdrol hebben tijdens de officiele doopceremonie van het zusterschip van de Canrnival Vista en bij een speciale ‘Lip Sync Battle: Horizon’, een recreatie van de populaire Amerikaanse show waarbij sterren het verkleed tegen elkaar opnemen in playback battles inclusief dans op bekende popliedjes.

Het evenement wordt georganiseerd tijdens een speciaal gala aan boord van de Carnival Horizon in New York op 23 mei. Daarbij wordt een cheque overhandigd aan het St. Jude Children’s Research Hospital. Het geld is ingezameld via verschillende activiteiten en evenementen, zowel aan boord als aan land. Tevens worden de kunstwerken onthuld die 30 patientjes hebben gemaakt en die een plekje gaan krijgen op de Dreamscape, een driedeks hoog LED-beeldhouwwerk in het atrium van het schip.

‘Met haar vrolijke stem en positieve houding belichaamt Queen Latifah ons merk en kiest ze voor ‘Fun’ in alles wat ze doet. We weten dat ze al lange tijd supporter is van St. Jude en ‘Lip Sync Battle’ heeft gespeeld en gewonnen. Dat maakt haar de ideale kandidaat om als doopmoeder te fungeren voor ons nieuwste schip’, aldus de president van Carnival Cruise Line, Christine Duffy.

Na afloop van het evenement begint de Carnival Horizon aan haar inaugurele zomerseizoen vanuit New York dat doorloopt tot september. Daarna starten de Caribische cruises vanuit Miami voor een geheel jaar.

Een cruise op de Carnival Horizon is o.a. boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!