Celestyal Cruises keert terug naar Istanbul in 2019

Celestyal Cruises gaat in 2019/2020 terugkeren naar Istanbul sinds 2016. De Griekse rederij zal Istanbul opnemen in een aantal 7-daagse cruises in oktober en november 2019. In deze cruise bezoek je ook Volos, Heraklion, Santorini en Mykonos (Griekenland) en naast Istanbul ook in het Turkse Canakkale. In Istanbul verblijf je twee dagen.

In 2019 biedt Celestyal Cruises daarnaast de 3-continenten cruises aan die Egypte (Port Said), Israel (Ashdod), Turkije (Kusadasi) en Griekenland (Cyprus en Rhodos) aan doen.

Drie- en vierdaagse cruises blijft de rederij ook aanbieden, waarbij je in relatief korte tijd kunt genieten van bijvoorbeeld de mooiste Griekse eilanden.  Celestyal Cruises biedt all-inclusive cruises aan waarbij drankjes, alle maaltijden, fooien en een aantal excursies in de prijs inbegrepen zijn.

Vraag een offerte (vanaf €439) aan voor Celestyal Cruises bij:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.