Verkoop gestart voor inaugurele cruises MSC Grandiosa

Maandag is voor leden van het loyaliteitsprogramma van MSC Cruises, de MSC Voyagers Club, de verkoop van start gegaan van de eerste cruises van het cruiseschip MSC Grandiosa. Het eerste schip in de Meraviglia-Plus klasse zal haar inaugurele seizoen varen in het westelijke gedeelte van de Midellandse Zee. Vanaf 16 november 2019 zal de MSC Grandiosa wekelijkse cruises maken naar Genua, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille. Voor een periode van twee weken hebben leden het exclusieve recht om als eerste te boeken. De verkoop voor alle andere gasten start op 19 maart 2018.

Het vijfde nieuwbouwschip in 2,5 jaar zal haar gasten een diversiteit aan voorzieningen, faciliteiten en entertainment aanbieden zoals twee exclusieve nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea en een nog groter Mediterraanse promenade met winkels, specialiteitenrestaurants, een nieuwe bar en lounge, L’Atelier Bistrot, en een 98,5 meter lange LED-scherm met passende projecties bij flash mobs en themafeestjes. Andere hoogtepunten zijn de 12 verschillende eetgelegenheden met een nieuw restaurant exclusief voor MSC Aurea gasten, het digitale programma MSC for Me, de MSC Yacht Club en nieuwe familieactiviteiten.

MSC Voyagers Club leden ontvangen bij het boeken van cruises op de MSC Grandiosa tijdens hun exclusieve verkoopperiode van twee weken naast hun 5% loyaliteitskorting ook een speciale 5% korting. Andere gasten krijgen bij hun vroegboeking tot 4 september 2018 een korting van 5%.

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesHCCKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.