Later deze week duidelijkheid over Eemstocht Norwegian Bliss

Foto: Meyer Werft

Het is momenteel nog niet duidelijk of aanstaand weekend de geplande Eemstocht zal plaatsvinden van het cruiseschip Norwegian Bliss van Norwegian Cruise Line. Dat is afhankelijk van weer en wind en van de waterstanden van de Eems. Aangezien op dit moment de weersverwachting voor het weekend nog zeer onzeker is heeft de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft aangegeven op zijn vroegst pas medio deze week een meer concrete datum te kunnen noemen voor de tocht vanuit Papenburg richting Eemshaven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.