Oceania Cruises maakt route 180-daagse wereldcruise in 2020 bekend

Oceania Cruises heeft de route van de 180-daagse wereldcruise in 2020 bekendgemaakt. Tijdens deze bijzondere reis worden 95 havens aangedaan op 4 continenten dwars door 27 tijdzones. Het vertrek van de Insignia staat op 8 januari 2020 gepland in Miami. Uniek voor de deluxe cruisemaatschappij is de focus op Japan met 9 bestemmingen, het rondvaren van Zuid-Amerika en het verkennen van Alaska, van de Aleoeten tot de Inside Passage. Op 7 maart start de verkoop van deze ‘Around the World Journey’.

De wereldcruise leidt je door het onlangs uitgebreide Panamakanaal van Miami naar San Francisco terwijl je de havens in Midden-Amerika, Mexico en Baja California ontdekt. Vervolgens wordt Zuid-Amerika rondgevaren, van de ruines van Machu Picchu naar de samba-beat van Rio de Janeiro met stops in Ecuardor, Peru, Chili, Argentinie en Brazilie.

Vervolgens maakt de Insignia een transatlantische reis naar Zuid-Afrika terwijl je havens en prachtige flora en fauna verkent  in Senegal, Gambia, Ivoorkust en Ghana. De tocht gaat verder naar Azie met bezoeken aan Thailand, Maleisie, Singapore, Vietnam, China en Japan. Aansluitend staat Alaska en de Aleoeten op het programma om via het Panamakanaal af te sluiten met het beste van Amerika.

Naast de volledige 180-daagse wereldcruise van Miami naar San Francisco biedt Oceania Cruises ook 5 andere samengestelde route-opties aan met inscheping in Miami of San Francisco.

Klik hier voor de volledige route van de 2020 wereldcruise met de Insignia.

Cruises met de Insignia zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!