AIDA Cruises presenteert AIDA Open Air concert met David Guetta

AIDA Cruises viert de komst van de AIDAnova eind augustus met een groots openluchtconcert onder de naam AIDA Open Air. Dit speciale concert waarbij DJ David Guetta gaat draaien, wordt gehouden in Papenburg op 31 augustus 2018. Tickets voor dit unieke concert dat tevens de spectaculaire doop omlijst, zijn verkrijgbaar vanaf 9 maart aanstaande.

“We willen zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met onze nieuwe generatie AIDA cruiseschepen en daarop kijken we er naar uit om 25.000 mensen te verwelkomen. Tegelijkertijd vieren we de doop van een cruiseschip in de Meyer Werft, na meer dan 20 jaar. Het is onze manier om de vele bouwers te bedanken dat ze hebben bijgedragen aan de bouw van de AIDAnova. Het is inmiddels het achtste cruiseschip dat hier gebouwd wordt,” aldus AIDA directeur Felix Eichhorn.

Op de avond van de doop zal de AIDAnova in de spotlight staan op de werf in Papenburg. De feestelijke ceremonie krijgt een fantastische lichtshow en vuurwerk. Later zal AIDA Cruises bekendmaken wie de doopmoeder gaat worden van de AIDAnova. DJ David Guetta zal in de openlucht een solo-concert weggeven. De tweemalige Grammy winnaar is een van de meest succesvolle DJ’s en muziekproducers van de wereld. Degenen die niet live bij de doop en festival aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid om op de website van AIDA Cruises alles live mee te kijken.

Na de doop gaat het schip via de Eems richting Eemshaven in Nederland. Uiterlijk 15 november wordt het schip in Bremerhaven overgedragen worden aan rederij AIDA Cruises. Na de vier eerste cruises (onder andere naar Rotterdam) start het schip haar inaugurele seizoen begin december 2018 in Hamburg met bestemming Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Daarvandaan gaat het 7-daagse cruises varen.

Tickets voor het AIDA Open Air concert zijn te koop vanaf vrijdag 9 maart, vanaf 10:00 uur ’s ochtends op www.eventim.de, www.aida.de en www.aida.de/aidanova. Tickets kosten 35 euro per stuk exclusief administratiekosten.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.