Holland America Line verlegt focus Culinary Council

Holland America Line verlegt de focus op haar Culinary Council, de culinaire adviesraad die bestaat uit wereldberoemde koks. De rederij wil de expertise van de 7 leden nog beter gaan inzetten door elke chef-kok verantwoordelijk te maken voor een specifieke culinaire ervaring aan boord met als doel om die naar een nog hoger niveau te brengen. De Culinary Council bestaat uit onze eigen Jonnie Boer, David Burke, Elizabeth Falkner, Ethan Stowell, Jacques Torres en het gloednieuwe lid sushi chef Andy Matsuda. Master Chef Rudi Sodamin heeft de algemene leiding over de Culinaire Council, die ook een nieuwe logo heeft gekregen.

Naast het algehele toezicht heeft Sodamin zich verbonden aan Rudi’s Sel de Mer. Jonnie Boer brengt zijn smaken aan boord via de Taste of De Librije avonden in de Pinnacle Grill. In hetzelfde restaurant zal David Burke de menu’s verder verbeteren met nieuwe recepten. Elizabeth Falkner gaat diverse lichtere gerechten introduceren in eetgelegenheid over de gehele vloot. Ethan Stowell laat gasten proeven van gerechten uit Alaska en Pacific Northwest via New York Pizza en het Lido Market. Andy Matsuda is verantwoordelijk voor het sushi-aanbod in het Lido Market en in Tamarind en Jacques Torres zal de chocolade desserts in de restaurants en de Chocolate Surprise Dessert Parade vormgeven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.