Crystal onthult eerste details van Crystal Endeavor

Ultraluxe rederij Crystal Cruises heeft vandaag de eerste details van hun zeer luxe expeditiecruiseschip Crystal Endeavor (25.000 ton, 200 passagiers) bekend gemaakt. Het schip bevat talrijke bijzonderheden die ingezet kunnen worden bij expedities zoals twee helikopters, twee zevenpersoons onderzeeërs, acht zodiacs, jetski’s, wave runners, snorkel- en duikuitrusting, kajaks, een recrompressiekamer, een ATV en een onderwaterscooter.

Binnen in het schip ontvangen de gasten alle luxe, zoals een overdekt zwembad, 100 ruime suites , theater en filmzaal. Er zijn een aantal specialiteitenrestaurants die inbegrepen zijn in de cruiseprijs. Het schip wordt gebouwd bij de Duitse scheepswerf MV Werften in Stralsund en wordt verwacht over twee jaar, in 2020.

 

Offertes voor een Crystal Cruise zijn op te vragen bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.