Seabourn benoemt Elaine Paige tot doopmoeder Seabourn Ovation

De Engelse actrice en zangeres Elaine Paige is benoemd tot doopmoeder van het nieuwste cruiseschip van Seabourn, Seabourn Ovation. De doopceremonie vindt plaats op vrijdag 11 mei in de haven van Valletta op Malta. Tijdens het evenement zal het UNESCO Werelderfgoed en de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 worden verlicht. Seabourn heeft een meerjarig samenwerkingsverband met UNESCO om haar inspanningen ter bescherming van het werelderfgoed op locaties over de gehele wereld te ondersteunen.
Elain Paige is een musicalster die hoofdrollen heeft gespeeld in talrijke West End en Broadway musicals waaronder Eva Peron in Evita, Grizabella in Cats en Florence in Chess. Paige, die ook wel ‘The First Lady of British Musical Theater’ wordt genoemd, is voor haar toneelwerk o.a. geridderd door Queen Elizabeth II. Als zangeres heeft ze o.a. 22 solo albums en diverse hits op haar naam. Daarnaast is ze actief op televisie en radio bij de BBC en & ITV en zet ze zich in voor goede doelen.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Seabourn Ovation bij:

Captain CruiseCruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.