Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

Crystal River Cruises heeft donderdag de Crystal Debussy verwelkomd in haar vloot. Met de nieuwe aanwinst beschikt Crystal sinds 2016 nu over 4 riviercruiseschepen. Het schip, dat plek biedt aan 106 gasten, werd overhandigd door scheepsbouwer MV Werften tijdens een officiele overdrachtsceremonie in het Duitse Wismar aan de President en CEO van Crystal Tom Wolber.

De Crystal Ravel komt volgende maand in de vaart en beschikt dan over dezelfde faciliteiten als de andere riviercruiseschepen van de rederij. De all-suite accommodaties bevatten alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een butlerservice, bedden richting het raam, klein balkon en walk-in kleedkamer. Op de schepen is bovendien een zwembad voorhanden.

Amsterdam wordt een van de thuishavens van de Crystal Debussy (135 lang en 11 meter breed) in haar inaugurele seizoen. Dat begint op 9 april met een 7-daagse riviercruise van en naar onze hoofdstad met diverse stops in Nederland (Rotterdam en Middelburg) en Belgie. Daarna zullen er routes van 7 en 10 dagen worden gevaren tussen Amsterdam en het Zwiterse Basel over de Rijn en de Moezel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

  • 10 maart 2018 om 18:21
    Permalink

    Mooi schhip

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​