Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

Crystal River Cruises heeft donderdag de Crystal Debussy verwelkomd in haar vloot. Met de nieuwe aanwinst beschikt Crystal sinds 2016 nu over 4 riviercruiseschepen. Het schip, dat plek biedt aan 106 gasten, werd overhandigd door scheepsbouwer MV Werften tijdens een officiele overdrachtsceremonie in het Duitse Wismar aan de President en CEO van Crystal Tom Wolber.

De Crystal Ravel komt volgende maand in de vaart en beschikt dan over dezelfde faciliteiten als de andere riviercruiseschepen van de rederij. De all-suite accommodaties bevatten alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een butlerservice, bedden richting het raam, klein balkon en walk-in kleedkamer. Op de schepen is bovendien een zwembad voorhanden.

Amsterdam wordt een van de thuishavens van de Crystal Debussy (135 lang en 11 meter breed) in haar inaugurele seizoen. Dat begint op 9 april met een 7-daagse riviercruise van en naar onze hoofdstad met diverse stops in Nederland (Rotterdam en Middelburg) en Belgie. Daarna zullen er routes van 7 en 10 dagen worden gevaren tussen Amsterdam en het Zwiterse Basel over de Rijn en de Moezel.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

  • 10 maart 2018 om 18:21
    Permalink

    Mooi schhip

Reacties zijn gesloten.