Open dag MS Allegro in Haarlem, Rotterdam en Lelystad

Stip Reizen organiseert een aantal open dagen op riviercruiseschip MS Allegro. Dit schip van Calanda Riverline Cruises vaart exclusief voor Stip. Aan boord vertellen de medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden in Nederland, België en Duitsland. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/ thee met iets lekkers aangeboden. De open dagen zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

De open dagen zijn in:

  • Haarlem op 23 maart van 11.00-17.00 uur aan de Spaarndamseweg t.h.v. Floresstraat
  • Rotterdam op 24 maart 10.00-16.00 uur aan de Boompjeskade
  • Lelystad op 25 maart 11.00-15.00 in de Bataviahaven.

Meer details en routes vind je hier: informatie over open dag MS Allegro

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)