Webcam en livestream Eemstocht Norwegian Bliss

Vanavond rond 19:30 uur start de Eemstocht van de Norwegian Bliss vanuit Papenburg. Volgens de laatste planning komt het eerste schip dat op maat is gemaakt om in Alaska te varen donderdagochtend in Nederland aan.

De Eemstocht van de Norwegian Bliss is voor een gedeelte live te volgen via de webcam van de Meyer Werft en via een livestream van de regionale Duitse zender NDR.

Voor de Eemstocht wordt vooralsnog, onder voorbehoud van getijden en weer, het volgende tijdschema gehanteerd. De duur van de verschillende passages (Emssperrwerk) wordt zo kort mogelijk gehouden.

Dinsdag 13 maart 2018:

– ca. 19:30 uur: Schip gereed voor vertrek (Papenburg)
– ca. 20:00 uur Passage Dockschleuse (Papenburg)

Woensdag 14 maart 2018:

– ca. 02:00 uur: Passage Weener Brücke (Weener)
– ca. 04:15 uur: Passage Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
– ca. 08:00 uur: Aankomst Emssperrwerk (Gandersum)
– ca. 10:15 uur: Passage Emssperrwerk
– ca. 11:45 uur: Passage Emden

Donderdag 15 maart 2018:

– ca. 06:00 uur Aankomst Eemshaven

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!